Ședință extraordinară a Consiliului Local Codlea

0
835 vizualizari
views

 

Joi, 7 noiembrie, membrii Consiliului Local Codlea au fost convocați în ședință extraordinară pentru a supune dezbaterii 3 proiecte aflate pe ordinea de zi. Aceștia au dat undă verde următoarelor puncte:

 

PCT.1 Proiect de hotărâre inițiat de primarul mun.Codlea privind modificarea bugetului indicativ al proiectului „Modernizare drumuri forestiere în pădurea comunală a Mun.Codlea „ și aprobarea solicitării de garanție din partea fondului național de garantare a creditelor IMM SA –IFN.

PCT.2 Proiect de hotărâre inițiat de primarul mun.Codlea privind aprobarea trecerii din patrimoniul Statului Roman în patrimoniul Mun.Codlea a unui imobil –teren intravilan situat în vecinătatea S.C .PROTAN S.A. Codlea.

PCT.3 Proiect de hotărâre inițiat de primarul mun.Codlea privind aprobarea procedurii de predare – preluare a bunurilor aferente activității de distribuție de apă și canal.

 În altă ordine de idei, s-a aprobat solicitarea din partea fondului național de garantare a creditelor pentru demararea lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumurilor forestiere. S-a aprobat trecerea terenului intravilan din vecinătatea SC Protan SA în patrimoniul municicpiului Codlea în vederea construirii adăpostului pentru câini și s-a aporbat procedura de predare a bunurilor aferente activității de distribuție apă-canal către APA Brașov conform contractului.

Detalii în materialul video.

 

Sedință extraordinară (VIDEO)

www.primaria-codlea.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic