Seară de poveste la Fundația Rafael

0
699 vizualizari
views

 

Un decor impresionant, pictat cu migală şi cu talent, descria încă de la început ce se va întâmpla, dar nimeni nu putea să prevadă cât de intensă va fi trăirea…

Fundatia Rafael Codlea (9)

Serbarea a fost deschisă de Trupa Ales, de la Biserica Sfânta Treime, urmată de copilaşi, aceştia umplând scena cu fireasca lor predispoziţie spre frumos şi spre bunătate. Cântecele de iarnă ale celor două grupe de copii au adus candoare unei săli pline până la refuz.

Au urmat colinde şi o scenetă despre Naşterea Mântuitorului, interpretate cu patos de un număr impresionant de beneficiari şi apreciate de spectatori. Cum nu puteau lipsi cadourile pentru oamenii atât de frumoşi care s-au străduit să aducă atmosfera Crăciunului, firma Speedtex a oferit şi în acest an daruri care au adus încă un val de candidă bucurie.

Cu sufletele încălzite de minunatele daruri sufleteşti primite, oaspeţii fundaţiei au coborât să viziteze Târgul de Crăciun, frumos amenajat în sala Centrului de Zi. Sute de lumânări, de bijuterii, de obiecte cusute şi de felicitări îmbietoare îşi aşteptau admiratorii, gătite de sărbătoare. Multe dintre obiectele expuse i-au însoţit pe vizitatori la casele lor, urmând să le facă mai frumoase sărbătorile, altele aşteaptă încă, nerăbdătoare, să fie cumpărate.

Astfel, în săptămâna 16-20 decembrie, cei care doresc să mai achiziţioneze produse realizate de beneficiarii fundaţiei, o pot face trecând pe la sediul acesteia, pe strada Libertăţii, nr. 22A, Codlea, între orele 9-17.

S-a încheiat o seară de poveste, dar bucuria continuă la Fundaţia Rafael. Vă invităm să participaţi, căci echipa Rafael este deschisă tuturor celor care doresc să se implice în asistarea persoanelor cu dizabilităţi.

Claudiu Ștaier

Fundatia Rafael Codlea (2)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic