Se lucrează pe domeniul public și în decembrie

0
1.267 vizualizari
views

Vremea caldă pentru această perioadă de decembrie, cu temperaturi între 6 și 8 grade în timpul zilei a determinat administrația să continue lucrările nefinalizate. Astfel, porțiunea din DN1 de la sensul giratoriu cu strada Nouă și sensul giratoriu cu drumul Vulcanului a fost asfaltată, iar trotuarele au fost de asemenea asfaltate. S-a lucrat și pe strada Gării, la alinierea gurilor de canal.

Pe strada Măgurii se desfășoară lucrările în continuare cât vremea va mai permite, iar pe strada 9 Mai s-a trecut la astuparea cu material asfaltic a șanțurilor rezultate din introducerea noii conducte de apă. La primăvară pe această stradă se va turna covor asfaltic. Dacă vremea va ține cu firmele de construcții, lucrările propuse vor fi încheiate în acest an.

Nu am înțeles încă rolul pe care îl va avea sensul giratoriu din intersecția Nouă cu DN1. S-a renunțat la bordurile care obligau autoturismele să întoarcă în sens. Vor fi parcări în imediata apropiere, se va relua traficul normal prin fața primăriei? Vom vedea…

asfaltari asfaltari2 DSC_0261 (Copy) DSC_0263 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic