Se deschide circulaţia pe Transfăgărăşan

0
88 vizualizari
views

Circulația pe Transfăgărășan se deschide astăzi, la ora 8.00, a anunţat directorul general al CNAIR, Cristian Pistol. Şoferii vor putea ajunge cu mașina până la Bâlea Lac.

Lucrările de deszăpezire au fost finalizate, iar în urma verificărilor derulate s-a constatat că toate lucrurile sunt puse la punct pe cel mai spectaculos drum din România.

Astfel, circulația pe Transfăgărăşan se deschide miercuri, 21 iunie 2023,  la ora 08:00, pe sectorul de drum Piscul Negru (km 104) și Cabana Bâlea Cascadă (km 130+800).

Circulația va fi permisă doar pe timpul zilei, între orele 7:00 – 21:00, transmite Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Se deschide circulația pe Transfăgărăşan (DN 7C), mâine de la ora 8:00, între Piscul Negru (km 104) și Cabana Bâlea Cascadă (km 130+800). Pe acest sector de drum, aflat la mare altitudine, circulația va fi permisă doar pe timpul zilei, între orele 7:00 – 21:00, iar în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiții de siguranță.

Pentru a vă putea bucura de frumusețea acestui drum unic în lume este recomandat să circulați cu atenție și să respectați restricțiile impuse”, a transmis Cristian Pistol, directorul General al CNAIR.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic