Scandal fără precedent în Diaspora. Cozi infernale de români cântă imnul național și cer să fie lăsați să voteze!

1
1.209 vizualizari
views

Scandal fără precedent în diaspora. Cozi infernale de români cântă imnul național și cer să fie lăsați să voteze!

Gafa MAE s-ar putea să-l coste pe Victor Ponta!

Mii de români au luat cu asalt secțiile de votare din străinătate. Prins pe picior greșit, MAE se vede în imposibilitatea de a onora dreptul de vot al cetățenilor români, astfel că aceștia nu vor ajunge să voteze până la orele 21:00, ora la care secțiile de vot se vor închide conform precizarii BEC.

Se speculează de asemenea faptul că insuficiența secțiilor de votare pentru românii din străinătate ar fi fost premeditată, în condițiile în care feedback-ul ar fi fost negativ pentru actualul Guvern, respectiv pentru candidatul Victor Ponta.

Este interesant faptul că românii din Republica Moldova au apucat să voteze în procent de 90%, față de cei din vest, care stau și acum la cozi. Vizibil indignați că lucrurile se miscă greu, oamenii și-au pierdut răbdarea.

Indiferent de situație (dacă se va prelungi ora până la care se va putea vota sau nu), lovitura de imagine primită de actualul premier Victor Ponta se va resimți în următoarele două săptămâni, respectiv în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Cine a greșit și cărui raționament poți da cu stângul în dreptul?

Dacă este mâna PSD-ului prin MAE, probabil că nu s-au așteptat la o reacție virulentă din partea oamenilor, situație ce tinde să devină un scandal internațional.

Dar dacă nu este PSD-ul implicat? În acest caz, altcineva și-a făcut temele al naibii de bine, astfel încât lumea să arate cu degetul înspre ,,comuniști”, așa cum citesc că sunt catalogați pe diferite canale de propagandă media cei de la PSD.  Cum va gestiona Guvernul această situație delicată? Vom vedea…

Scandal la Londra

diaspora voteaza
Paris
Viena - ora 20:00
Viena – ora 20:00
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] Scandal fără precedent în Diaspora! Citește AICI […]

Comments are closed.