Scădere semnificativă a cozilor la Serviciului Public Pașapoarte și Înmatriculări Auto

0
1.814 vizualizari
views

O nouă organizare în urma evaluării obiective a Serviciului Public Pașapoarte și Înmatriculări Auto Brașov a dus la scăderea semnificativă a cozilor interminabile despre care vorbeam în urmă cu aproximativ 3 luni. Pe de o parte s-a redus timpul de așteptare pentru susținerea examenului auto. Cei care făceau școala de șoferi așteptau înainte și câte 6 luni pentru a intra în examen. La momentul actual timpul a scăzut sub 60 zile. Acest lucru a fost posibil și datorită suplimentării personalului. 

Nu se mai stă la cozi noaptea. Toate solicitările se rezolvă prin bon de ordine indiferent că sunt 50, 70 sau 100 pe zi. De asemenea am separat persoanele fizice de cele juridice ca interval orar, aspect care a condus la o fluidizare semnificativă a prelucrării datelor solicitanților, spune scms Șomlea Mircea, împuternicit șef serviciu SPCRPCIV Braşov.

La pașapoarte avem un nou sistem online, în aproximativ 7 minute îți rezolvi problema din momentul în care ajungi la ghișeu, declară prefectul Marian Rasaliu.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic