Săptămâna oamenilor care luptă împotriva sistemului

1
1.178 vizualizari
views

Săptămâna oamenilor este săptămâna celor care luptă împotriva sistemului, a milioanelor de oameni care cred în viitor. Este săptămâna celor care nu mai pot fi făcuți să tacă, a celor care vor schimbare!

În cursul zilei de marți, 11 noiembrie, Alianța Creștin Liberală s-a întâlnit cu oamenii pentru a transmite mesajul cel mai important al acestor alegeri prezidențiale: Veniți la vot pe 16 noiembrie!

În cadrul acțiunii care s-a desfășurat în cartierele Gară, Colorom, Hiroshima și Centrul Civic, primarul Cătălin Muntean a stat de vorbă cu oamenii, acesta asigurându-i că perioada prin care trece Codlea este inevitabilă când se doresc schimbări majore, tocmai pentru că un lucru bine făcut necesită timp, implicare și mai ales seriozitate.

Am promis un oraș european și îl vom avea! Nu într-un an, nu în doi, sunt investiții mari, de amploare. Știu că răbdarea nu este punctul nostru forte, însă când vom trage linie, am convingerea că ne vom bucura împreună, iar acel timp nu este departe. –  a spus Cătălin Muntean.

DSC_0044 (Copy) DSC_0051 (Copy) (2) DSC_0071 (Copy) DSC_0078 (Copy)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Votez Iohannis !!!!Vreau o tara ca afara!!! Vreau investitii in turism,sanatate,cultura,mediu,transporturi.Am gasit acel candidat cate poate sa faca Romania lucrului bine facut.KLAUS IOHANNIS !!!! Rog toti romanii sa faca la fel ca mine,la fel si cei din Diaspora !!!!

Comments are closed.