Sala POWER GYM-Sanatate prin sport

1
3.971 vizualizari
views

Situata in cartierul Magurii, cu o amplasare prietenoasa, la nivelul exigentelor, este de departe cel mai potrivit loc pentru a petrece orele de intretinere corporala pe care vi le alocati uneori cu atata greutate.

Sala POWER GYM , sala de culturism, fitness si aerobic, va ofera un pachet de servicii  intr-o sala dotata cu aparatura noua, profesionala Florsystem (producatorul nr.1 in Romania), toate extinse pe o suprafata de 210 mp, dotata cu 3 unitati de aer conditionat, 2 centrale termice, vestiare, dusuri si grupuri sanitare curate si civilizate,  56 de dulapuri cu cheie pentru depozitarea lucrurilor personale pe durata antrenamentului.

Am infiintat aceasta sala pentru a urma un vis, visul nostru, visul oricarui pasionat de sport si mai ales a celor care s-au unit in lupta contra sedentarismului, din dorinta de a lucra cu oamenii, de a-i face sa inteleaga beneficiile miscarii, de a vedea bucuria si satisfactia ca sunt prezenti in salile de sport. De aici nu mai este decat un mic pas pana la o viata sanatoasa, sportul devenind un mod de viata. – ne-a declarat managerul salii, domnul Dan Vlad.

Fiecare din noi doreste sa fie permanent sanatos, sa se bucure de viata fara boli si fara alte probleme. Nu este o noutate ca exercitiul fizic reprezinta un mijloc de prevenire a imblonavirilor, mai ales a celor ce au ca factor stilul de viata modern, alimentatia incorecta, sedentarismul, alcoolul si tutunul.


Pentru detalii, vizitati site-ul oficial Power Gym

www.powergymcodlea.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. […] Sala POWER GYM-Sanatate prin sport Fri Dec 03, 2010 9:50 am Situata in cartierul Magurii, cu o amplasare prietenoasa, la nivelul exigentelor, este de departe cel mai potrivit loc pentru a petrece orele de intretinere corporala pe care vi le alocati uneori cu atata greutate. Sala POWER GYM , sala de culturism, fitness si aerobic, va ofera un pachet de servicii  intr-o sala dotata cu aparatura […] […]

Comments are closed.