Ruşinos! PDL-ul şi-a pus bannere pe stâlpii din incinta ştrandului Codlea

2
926 vizualizari
views

Aceasta este realitatea: VERDE şi URÂTĂ!  Nemaiştiind ce să facă pentru a-şi atrage electoratul, PDL şi Călin Ivan apelează la practici de concurenţă neloială, însuşindu-şi merite pe care aceştia nu le au. Am scris zilele trecute despre faptul că petrecerea de deschidere a Compelxului Ştrand Codlea este organizată de V&B Concept  (societatea care administrează ştrandul) Asociaţia civică ,,Muntean Cătălin” şi Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Codlei. Evenimentul este apolitic.

Sâmbată NU MAI ESTE CAMPANIE  conform legii şi, cu toate acestea, în incinta ştrandului, la insistenţele primăriei Codlea şi a presiunilor venite din partea primăriei Braşov, respectiv a primarului Scripcaru, vineri la amiază AU FOST MONTATE bannere cu PDL şi IVAN CALIN pe stâlpi. Tocmai aceştia încalcă legea! Ca organizatori ne declarăm profund indignaţi de această încercare de manipulare venită din partea PDL. Petrecerea se va ţine oricum şi promitem codlenilor o zi de sâmbătă de neuitat alături de noi.

Cu prietenie pentru toţi codlenii,

Ovidiu STAN,

Preşedinte
Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Codlei

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. A dat Dumnezeu si Maica Domnului de s-a terminat si campania asta o data…de la atata politica am crezut ca o i-au razna….

  2. Totusi care a fost vrajeala cu strandu ce trebuia sa vedem? …nu am vazut nimic schimbat din contra lacurile sunt deplorabile si nici bazinele nu aratau grozav din pacate am fost dezamagit de ce sa intamplat vrajeala electorala micii si berea care erau anuntati la preturi excelente de 1,5 lei fiecare au fost vandute cu 2lei micu respectiv 3,5 lei berea… de afacerile sa mearga cu prosteala la brat …………………

Comments are closed.