Run & Ride Challenge se apropie! Despre ce este vorba?

2
1.758 vizualizari
views

Run & Ride Challenge se dorește a fi cea mai mare competiție a iubitorilor de sport în aer liber.

Vino și tu! Poți participa singur, cu prietenii sau familia!

Important este să ai bicicletă!

Run & Ride Challenge își dorește să promoveze pe lângă elementul de concurs, un stil de viață sănătos, apropiat sportului, competitiv, care să adune cât mai mulți concurenți și cât mai mulți spectatori.

Concursul constă într-o probă structurată în 3 părți:

  • parcurgerea cu bicicleta a unui circuit cu obstacole
  • alergarea pe teren variat
  • parcurgerea unei zone speciale cu obstacole

Spectaculozitatea acestui tip de concurs vine din gradul ridicat de dificultate a traseului, precum și din succesiunea obstacolelor naturale și artificiale, ultima parte a probei prezentând punctul culminant al cursei.

Locul desfășurării acesteia este situat la baza platoului, pentru a putea fi văzută de toți spectatorii. Această zonă a fost aleasă ca fiind special destinată sponsorilor acestui concurs, întrucât este cea vizibilă și mai deschisă zonă din traseu.

Care este traseul? (vezi harta mai jos)

Startul traseului se va da din centrul oraşului Codlea de unde concurenţii se vor deplasa pe o distanţă de aproximativ 1,2 km în regim de coloană până la zona propriu-zisă de concurs. Pe această porţiune nu va fi admisă depăşirea celor care conduc coloana (auto-specialele Poliţiei şi bicicletele organizatorilor), intrându-se în regim de concurs doar la ieşirea de pe traseu a conducătorului coloanei şi la observarea marcajului de start efectiv al concursului. În continuare, concurenţii pătrund pe circuitul RIDE(aprox. 3 Km) pe care îl parcurg în acelaşi sens de 4 (patru) ori. După finalizarea circuitului RIDE se intră în zona CASA BICICLETELOR unde fiecare concurent îşi va lăsa bicicleta în locul special destinat şi marcat; de aici va porni către circuitul RUN ce constă în alergare şi depăşirea unor obstacole naturale pe o distanţă de 2,5 km. După parcurgerea acestei distanţe se pătrunde în zona SPECIAL RUN de aproximativ 1 Km unde concurenţii vor trebui să depăşească obstacolele speciale întâlnite. Întregul traseu însumează aproximativ 16 Km.

ttraseu run & ride challenge

Un eveniment  organizat de „Casa Bicicletelor” în colaborare cu Primăria si Consiliul Local al Municipiului Codlea, cu sprijinul Politiei Municipiului Brasov.

 

Pentru mai multe detalii și înscrieri vizitați runandride.ro

Start 6 septembrie 2014!

Sponsori: Pepsi, Zizin ape minerale, Ando`s, Sergiana Grup, Hornbach,  Exotic Palace, Draexlmaier Group, BBB, SXT Bike Components, Sprint Bike, SIAL AMG, Lisad Impex, SHIMANO, LDS Security, GALLi GALLO, FOcus, FLASH Group, Continental, Ferrini, Expert Online, Algida, Best Horeca, Caffee Valmi TCH, Contitech Trans, Fine Touch, Gatorade, Ciuc, Amigo & Intercost.

Parteneri media: Kiss FM, Codlea Info.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. […] Run & Ride Challenge – Detalii aici! CLICK […]

  2. Cred ca ar fi mai bine ca autoritatile locale sa „alunge” intai cei 20 de caini adunati in aceasta zona inainte de acest eveniment.
    In acest moment este un sport extreme sa te plimbi pe acolo.

Comments are closed.