Roxana Mînzatu, despre oportunități de finanțare, la întâlnirea Coaliției Femeilor de Afaceri

0
1.348 vizualizari
views

Fostul ministru al Fondurilor Europene, deputatul Roxana Mînzatu, a prezentat în cadrul evenimentului Coaliției Femeilor de Afaceri din întreaga țară oportunitățile pe care le are mediul de afaceri în accesarea de fonduri europene.

În 2020 sunt oportunități pe zona de business, precizează Roxana Mînzatu, aceste domenii sunt producție, comerț, servicii, alte domenii de activitate, mai puțin agricultură și jocuri de noroc, însă comparativ cu anul trecut sumele sunt mult mai mici.

Antreprenorii din România au ales până acum foarte mult zona de servicii și producție, idei acceptate pe 396 de conduri CAEN, practic 396 de domenii de activitate, accesându-se până la 482 milioane de euro.

Deputatul Roxana Mînzatu se arată optimistă în privința demersurilor pe care le are de făcut Ministerul Fondurilor Europene, în condițiile în care acesta trebuie să prezinte proiecte sustenabile.

La întâlnirea femeilor de afaceri au fost prezente și femei din municipiul Codlea, care derulează afaceri de succes și care au înțeles oportunitatea asocierii în cadrul Coaliției Femeilor de Afaceri.

Descarcă prezentarea CLICK AICI

Mai multe detalii pe www.dinparlament.ro 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic