Romanul POKER al codleanului Bogdan Cosa lansat la Casa Baiulescu

6
2.698 vizualizari
views

Bogdan Cosa, un tanar codlean de 22 de ani,castigator al Concursului de Debut al Editurii Cartea Romaneasca cu romanul Poker,carte care se afla in topul celor mai bine vandute titluri la “Bookfest” 2011, ne-a adus “’Poker-ul “si in Brasov. Lansarea pe meleagurile de acasa a avut loc la mansarda Casei Baiulescu, alaturi de autorul debutant  s-au aflat  prof.univ. de la Universitatea “Transilvania” din  Brasov : Caius Dobrescu, Adrian Lacatus, Rodica Ilie care ne-au prezentat romanul scris in 13 nopti albe,un roman cotidian si credibil,”un roman minimalist viu, dinamic, scris cu nerv, dexteritate si energie. O poveste dramatica de dragoste se proiecteaza pe fundalul tribulatiilor cotidiene ale unor tineri rebeli, anticorporatisi, care-si consuma revolta in trip-uri, incursiuni internautice, aventuri, chefuri stropite cu alcool si altele asemenea. Referintele literare si,in particular, poetice si coloana sonora, oralitatea inteligenta, bine pusa in pagina, asigura atmosfera unei intrigi actualiste pline de autenticitate si verva, despre deriva existentiala a unor oameni ce refuza servitutile maturizarii” – Mircea Martin.

Cum sa nu te mandresti cu tineri ca Bogdan? A fost o placere sa primim autograful lui. Si dupa cum spunea Caius Dobrescu: “Nici un cuvant in plus.Nici un cuvant in minus.Un ritm extraordinar.Bogdan Cosa are in ranita bastonul de mare prozator.”

POKER – de Bogdan Cosa

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

  1. Jos palaria acestui tanar prozator. Si totodata am onoarea sa las primul comentariu.

  2. Romanul POKER al codleanului Bogdan Cosa lansat la Casa Baiulescu … | Revista blogurilor de poker

    […] Citeste mai mult… Share on Facebook […]

  3. La sfarsitul saptamanii viitoare, Bogdan Cosa aduce romanul acasa (Codlea)…mai multe informatii in curand. 🙂

  4. Bogdan Coșa (interviu) - Defragmentarea vieții reale și rearanjarea ei în viața personajului, asta e miza prozei mele | Bookaholic

    […] Surse foto: cartearomaneasca.ro, dela0.ro, codlea-info.ro, facebook.com […]

Comments are closed.