Retrospectivă Zilele Hălchiului, Târg de toamnă

0
1.197 vizualizari
views

DSC_0955 (Copy)

În perioada 21-22 septembrie, în cadrul manifestărilor cultural-artistice anuale dedicate sărbătorii toamnei, în localitatea Hălchiu a avut loc Târgul de Toamnă, aflat la cea de a XV-a ediție.

Cu tot frigul de afară și capriciile vremii, sâmbătă, în prima zi, copiii din localitate cât și cei de la Bod, au susținut un program artistic și au încălzit atmosfera. A urmat un program de teatru pentru copii, iar spre seară pe scena s-a aflat și Jam Bart & Nick Nistor din Codlea, cu un recital.

Duminica mult mai intensă, a început cu parada și hora, specifice sărbatorii Zilele Halchiului, la care a participat si primarul localității, iar în cadrul programului au evoluat invitați precum Ansamblul Folcloric Măgura din Codlea cu o suită de dansuri, cânt și joc, Ansamblul Dorulețul Ghimbav și gazdele, respectiv Ansamblul Floare de Castan din Halchiu. Cele 3 ansambluri au primit diplome de merit pentru activitatea acestora, iar coordonatorilor, coregrafii Angela și Florin Drăgușin, împreună cu Andreia Popa (Drăgusin) li s-au adus mulțmiri de către membrii ansamblului gazdă pentru susținerea și sprijinul acordat.

Au evoluat și interpreti locali, tinere talente ale comunității,  Alexandra Puchianu și Ioana Drăguț impresionând cu calitățile vocale.  Solista Rodica Stan a fost printre favoriți, aceasta interpretând piese de pe ultimul album lansat în acest an. Invitatul serii a fost Mihai Schiopu, un tânar solist talentat, cu o voce deosebită, care a susținut un recital de cântece de voie bună.

Vezi galerie foto CLICK AICI

DSC_0969 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic