Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare

0
2.458 vizualizari
views

Parcari de resedinta Codlea

Primăria Municipiului Codlea a întocmit, potrivit Regulamentului de atribuire şi de organizare a locurilor de parcare de reşedintă ( aprobat prin HCL. Nr. 88/18.07.2011), noi contracte de folosinţă pentru prelungirea acestor abonamente până la finalul anului.

Astfel, fiecare posesor de autoturism va avea dreptul să inchirieze un singur loc de parcare pentru o singură maşină, în funcţie de cartierul în care locuieşte.

Posesorul locului de parcare va trebui să achite la timp taxele pentru locul ocupat, altfel îl va pierde, tariful de bază în parcările de reşedinţă fiind de 80 lei pe an.

Pensionarii care posedă autovehicule, cu o pensie medie ( sot+sotie) sub salariul minim pe economie, pot beneficia de o reducere de 50 % aplicată la tariful de bază.

De asemenea, pentru persoanele cu handicap, locul de parcare se atribuie gratuit. Vor fi scutiţi de plata taxei veteranii de război, membrii AFDPR, beneficiari ai Legii 189/2000..

Solicitanţii noi care doresc să beneficieze de un loc de parcare de reşedinţă, dar şi cei cărora le-a expirat perioada de valabilitate a abonamentului, vor putea încheia un contract de folosinţă cu U.A.T. municipiul Codlea, act ce va expira pe 31 decembrie 2012.

Potrivit prevederilor legale ale contractului de folosinţă, beneficiarul va avea obligaţia să respecte drepturile şi obligaţiile specificate în documentul încheiat cu municipalitatea.

Codlenii care vor dori să încheie un contract de folosinţă, au obligaţia de a depune la sediul primăriei urmatoarele documente:

–        cerere privind solicitarea unui loc de parcare de reşedinţă;

–        copie buletin identitate ca dovadă pentru domiciliu;

–        copie act de spaţiu ( care trebuie să fie în zona locului de parcare);

–        copie a talonului autoturismului;

–        copie chitanţă ( tariful de bază se încasează la casieriile de la  Direcţia Generală Taxe şi Impozite din incinta primăriei).

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic