Raul Priboi: ”De ce avem nevoie de administrații publice locale care funcționează după principii liberale”

0
1.192 vizualizari
views
Am avut șansa să acumulez experiență profesională activând de tânăr în diverse domenii: IT, Producție, Comerț. Începând cu 2013 lucrez ca și Project Manager la Lingemann Beschaffungssysteme, cu atribuții în definirea proceselor , modelarea organizației și întocmirea echipei , documentarea proiectelor, precum și gestionarea acestora în toate etapele.
➡️ Principiile liberale după care mi-am ghidat întreaga viața sunt, în mod tradițional, deschise spre abordări noi, iar în secolul informatizării și inovațiilor, acceptarea soluțiilor moderne de administrare va juca un rol esențial în eficientizarea instituțiilor.
✅ În urmă cu câțiva ani, am decis să mă implic activ în politică, înscriindu-mă în PNL , iar în acest an mi-am depus candidatura pentru funcția de Consilier Local, încercând sa aduc experiența acumulată în mediul privat către administrația publică locală .
➡️ Administrarea entităților administrației publice locale, ca și orice alt mecanism, este într-o schimbare continuă și impune noi rigori de performanță, transparență decizională, adaptarea la noi condiții și implementarea unor soluții inovative. Rezultatele activității aleșilor locali vor depinde în măsură tot mai mare de gradul de pregătire a echipelor de administrare a localităților, de interacțiunea cu cât mai mulți actori locali din diferite domenii, de acceptarea soluțiilor noi, de toleranța zero a factorilor de corupție și de implicarea lor activă în administrare și stabilirea unui dialog social activ. Experiența europeană demonstrează clar că entitățile publice locale de succes sunt, totodată, cele mai deschise. Acestea trebuie sa fie deschise cetățenilor și să adopte soluții clare, transparente și rapide.
✅ Folosind avantajele date de linia PNL: Președinte – Parlament/Guvern – Consiliu Județean – Primărie și Consiliu Local pentru accesarea fondurilor de investiții, pentru proiecte comune în județ, buget mărit, obiectivele mele și ale Partidului Liberal Codlea sunt următoarele: eficientizarea și profesionalizarea instituției, reducerea birocrației, digitalizarea Primăriei, construirea unei echipe de specialiști pentru atragerea de fonduri nerambursabile pentru dezvoltare urbană.
✅ O administrație locală liberală își schimbă atitudinea față de cetățenii săi, de la „utilizatori“ ai serviciilor oferite de către primărie la participanți activi ai vieții comunității și este una proactivă, nu deranjează cetățeanul de rând și nu devine o povară pentru el , asigurându-se că metoda cea mai eficientă de soluționare a problemelor localității va fi întotdeauna la cel mai apropiat nivel posibil .
 
Raul Adrian Priboi, candidat la Consiliul Local Codlea din partea Partidului Național Liberal.
Articol comandat de Partidul Național Liberal, Filiala Brașov, publicat de Zeiden Media Design SRL, CUI AEP 21200012.
 
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic