Radu Almășan și Ciprian Pascal, doi oameni cu inimile până la cer!

0
4.094 vizualizari
views

Doi dintre membrii trupei Bosquito, vocalistul Radu Almășan și chitaristul Ciprian Pascal, au susținut în ziua de 24 septembrie 2014, un recital în sprijinul persoanelor cu dizabilități de la Fundația Rafael din Codlea, un lucru firesc pentru fiecare dintre noi, cei care înțelegem voluntariatul din dragoste pentru semeni. Însă atunci când ești o voce cu o inimă până la cer și înapoi, lucrurile se schimbă, iar glasul tău se face auzit în toată lumea. Și s-a auzit, așa cum nimeni altul decât Radu a știut să o facă, avându-l alături pe prietenul și colegul său de trupă, Ciprian Pascal. Doi îngeri care s-au alăturat celui ce veghează fundația de la Codlea.

În altă ordine de idei, Fundaţia Rafael a profitat de momentul favorabil pentru a lansa Atelierul Protejat Rafael, o unitate economică în cadrul căreia sunt angajate 5 persoane cu dizabilităţi. Acestea vor confecţiona lumânări artizanale, bijuterii, felicitări şi alte frumoase produse handmade, în speranţa că din ce în ce mai mulţi agenţi economici vor profita de prevederile legale şi vor achiziţiona obiecte realizate aici. Conform legii 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, agenţii economici care au peste 50 de angajaţi sunt obligaţi să angajeze cel puţin 4% persoane cu handicap sau să vireze către stat 50% din salariile acestora.

De asemenea, ei au posibilitatea să utilizeze această sumă pentru a cumpăra produse realizate în unităţi protejate. Prin urmare, în loc să verse sumele respective în vistieria statului, pot cumpăra cu ele produsele Fundaţiei Rafael, în dublu beneficiu: atât al cumpărătorului, cât şi al producătorului.

Radu Almășan & Ciprian Pascal (VIDEO HD)

 

Radu Almasan s Ciprian Pascal @ Bosquito

GALERIE FOTO EVENIMENT

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic