PSD Brașov: Sănătatea brașovenilor a ajuns la mâna unor găști din PNL!

0
903 vizualizari
views

De câteva luni asistăm la tot felul de scene și conflicte publice, toate răsfrângându-se asupra calității actului medical brașovean. Urmărind îndeaproape declarațiile din spațiul public, ajungem la concluzia că totul se întâmplă cu acordul conducerii liberale a  Consiliului Județean, instituție ce are în subordine spitalele din Brașov.

PNL, prin interpuși a ajuns să se impună, ca pe propria moșie, într-o unitate spitalicească, de utilitate publică.  Șeful comisiei de sănătate din Consiliul Județean își rezolvă propriile afaceri dintr-un birou al unui spital. Cel care ar trebui să aibă o atitudine echidistantă față de toate spitalele. Liberalii de la conducerea Consiliului Județean au ajuns să se spele pe mâini de oameni profesioniști în domeniu, de manageri cu zeci de ani de experiență și expertiză, totul în favoarea unor oameni de casă, care pot executa ordine mai ușor și care pot lucra pentru interesele personale și nu pentru cele publice, pentru sănătatea brașovenilor. Se poate observa ușor cum diverși interpuși ai PNL-ului ar urma să ajungă în funcții de conducere, fără să ii recomande absolut nimic.

Ceea ce se întâmplă pe banii și pe sănătatea brașovenilor, trebuie să înceteze!

PNL a ajuns stat în stat în spitalele brașovene!

O dovadă în plus este faptul că, de curând, instanța i-a dat câștig de cauză medicului Alexandru Grigoriu, acesta fiind eliminat abuziv de la concursul de manager al Spitalului de Neuropsihoiatrie, în favoarea unor persoane interpuse, care ar trebui să ajungă pe anumite funcții.

Să ne întrebăm care ar fi adevăratele mize? Este simplu. Accesul la banii publici.

Solicităm ferm conducerii liberale a Consiliului Județean să înceteze a mai face presiune pe sistemul de sănătate brașovean și să lase deoparte interesele de grup și de partid pentru binele locuitorilor acestui județ.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic