Promenada cu soare la evenimentul caritabil al Fundatiei Rafael

0
1.853 vizualizari
views

Evenimentul caritabil de strangere de fonduri organizat de Fundatia Rafael cu sprijinul primariei Codlea, a strans in promenada orasului foarte multi oameni dornici sa cunoasca aceste persoane cu dizabilitati si sa se bucure de un spectacol reusit, care a reunit pe scena membri ai Ansamblului Folcloric Magura cu dansuri specifice zonei, dar si cu dansul de epoca “Romana”, Trupa de dansuri sasesti condusa de Nicolae Rasnovean, Trupa “Ziurel” de la centrul socio-educational cu acelasi nume din Sacele, alti interpreti si dansatori.

Eveniment caritabil – Fundatia Rafael

Directorul  Fundatiei Rafael, Tatiana Tita, a declarat ca organizatia pe care o conduce isi doreste ca oamenii sa ii perceapa pe cei cu dizabilitati ca egali ai nostri, integrarea acestora in societate fiind prioritara. Expozitia cu vanzare a starnit admiratie pentru lucrarile artizanale create de persoanele de la centrul fundatiei.

Prezenta la eveniment a fost si Ruxandra Oprica, coordonator proiecte in Reteaua de Sprijin comunitar CAN BV, retea ce sprijina actunile de acest gen pentru oameni si in folosul acestora.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic