Program cu publicul pentru plata taxelor și impozitelor 2015 – Codlea

5
6.083 vizualizari
views

Administrația locală codleană, Serviciul Impozite și Taxe, anunță că taxele și impozitele pentru anul 2015 pot fi plătite din 12  ianuarie, la casieria centrală din cadrul Primăriei Codlea.

Program de lucru cu publicul:

Luni – Miercuri: 8.30 – 13.30

Joi – 8.30 – 13.30 ; 15-17

Vineri – 8.30 – 12.00

taxe si impozite codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

 1. Este disccriminare fata de cei ce lucreaza de luni pana vineri intre 8-16 (doar joi intre 16-17 se poate apela la Primarie).
  Rusine cu acest program de „vaduve” cum ziceau si lucratori de la Primaria Brasov, care au zilnic pana la 17:00.
  Ca sa nu mai spun ca anul trecut am stat aproape 2 saptamani fara iluminat stradal, iar cand am sunat la primarie m-au directionat spre electrica, de acolo inapoi la urbanism etc. Anul acesta s-a rezolvat mai repede, probabil s-au diminuat din „nepotisme”.

  • Dragă Silviu, nu te agita prea tare că te alegi cu aritmii și îți cedează inima. Programul afișat este cel cu publicul. În afara acestui interval orar, funcționarii din primărie lucrează conform statutului funcționarului public.

 2. Eu propun sa lucreze daca nu zilnic macar de luni pana joi si dupa-amiaza cate 2 ore, chiar diminuand din programul de dimineata. Sau poate in Codlea majoritatea este formata din populatie pasiva 😉

  • Nu am gasit unde sa postez asa ca o fac aici, tot de Primarie tine.
   O data ar fi ca in spatele primariei nu era data zapada, ceea ce s-a transformat in patinoar = rusine conducatorului urbei (poate ca intra prin fata si nu a vazut).
   Dar gropile din Codlea, ca doar are masina (în sensul giratoriu de la telwest, curba de la pensiunea popa, strada liliacului etc).
   Sa ma lamureasca si pe mine, poate dl.Stan, ce e cu semnele de interzis ce „blocheaza” accesul spre t.vladimirescu. Sunt temporare pe timpul lucrarilor care nu exista sau devine strada privata?!

   • ,,Dl. Stan” nu este în măasură să te lămurească. Dar îți poate sugera să te adresezi cu o sesizare scrisă la primărie.

Comments are closed.