Primul echipament de recuperare neuromotorie computerizat a ajuns la Brașov

0
2.668 vizualizari
views

Clinica medicală Polimed Dacia Brașov, situată în strada Prahovei nr.30, a inaugurat  cel mai modern echipament de nouă generație în medicina recuperatorie.

Prezentă pe piața brașoveană din anul 2012, clinica Polimed Dacia vine în întâmpinarea pacienților cu cel mai avansat sistem robotizat de recuperare, achiziționat prin fonduri europene, prin programul de cercetare și dezvoltare, în România fiind doar 4 astfel de sisteme.

Echipamentul de recuperare neuromotorie computerizat, alături de procedurile de fizioterapie, ajută pacienții după accidentele vasculare, intervenții chirurgicale osteoarticulare , poliartrită sau post-terapie cu plasmă bogată în trombocite.
Activitățile de cercetare și dezvoltare în domeniul medical au loc în parteneriat cu Facultatea de Medicină și în colaborare cu Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane din cadrul Universității „Transilvania”.

Prin implementarea acestui proiect, pacienții vor beneficia de tratamente moderne, de înaltă performanță, iar medicii vor putea monitoriza evoluția acestora prin accesul la date și parametrii înregistrați atât în istoricul pacienților, cât și în timp real, în timpul sedințelor de tratament.

De asemenea, Clinica Polimed Dacia oferă consultații de specialitate în fizioterapie- recuperare medicală, cardiologie, reumatologie, ecografie, urologie, oncologie, ginecologie, endocrinologie, ortopedie, ORL, diabet, nutriție și boli metabolice, homeopatie, estetică medicală și psihologie.

Prezentare echipament (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic