Primarul este în stradă: „Continuăm proiectele începute pentru Codlea”

0
1.984 vizualizari
views

În intervenția sa publică din mediul online, cu puțin timp în urmă, primarul Cătălin Muntean face referire la continuarea proiectelor începute, indicând zonele în care sunt lucrări în desfășurare. Siguranța cu care informează despre fazele în care se aflau diferite lucrări dinainte de alegeri cât și comunicarea pe care o are cu cetățenii ne fac să credem că acesta nu a luat nicio clipă în calcul faptul că ar avea contracandidați pe măsură, fiind convins că va continua ce a început în aceeași poziție, cea de primar ales al Codlei. Acesta a fost, de fapt, și atuul său în campanie. Cert este că primul om al urbei se află pe teren, așa cum este și normal.

„Continuăm proiectele începute pentru Codlea

Așa cum am promis, continuăm proiectele pentru a avea un oraș frumos. Avem lucrări în desfășurare pe strada Măgurii și urcăm pe Șoimului și Vulturului. Intrăm și pe Tudor Vladimirescu pentru refacerea trotuarelor.
Pe strada Freziei din cartierul Măgurii se lucrează. În curând cartierul va arăta complet schimbat și sunt convins că locatarii se vor bucra de noua imagine a acestuia .
Pe strada Izvor se introduce apa și urmează asfaltul. În paralel se refac marcajele rutiere pe raza municipiului Codlea.”

DSC_0585 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic