Primăriile Râșnov și Codlea au câștigat în instanță aproximativ 2 milioane lei

0
2.386 vizualizari
views

În anul 2013, Primăria Râșnov și Primăria Codlea ar fi trebuit să pirmească de la Consiliul Județean Brașov aproximativ 1.9 milioane lei, sumă pe care conducerea CJ de la acea vreme a tăiat-o de pe listă, dat fiind faptul că, atât Cătălin Muntean cât și Adrian Veștea, ambii primari ai celor două localități, l-au supărat pe Aristotel Căncescu, președinte CJ în 2013, când au îndrăznit să îl contracandideze la șefia organizației județene a PNL.

După aproape 4 ani, instanța a stabilit că decizia fostului președinte a fost ilegală și abuzivă și a dispus acordarea sumelor de bani retroactiv pentru cele două localități. Ironia face că actualul președinte al CJ, instituție care trebuie să dea banii, este chiar fostul primar al Râșnovului, Adrian Veștea.

Cătălin Muntean spune că suma de 1 milion, care va reveni Codlei, va fi investită exclusiv în învățământ, în reabilitarea corpului de clădire de pe strada Horia (fosta anexă a Liceului Forestier) pentru a exista spațiul necesar desfășurării orele de învățământ doar dimineața.

VIDEO – Decizie

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic