Primaria restaureaza trecerile pietonale din oras

7
1.082 vizualizari
views

Dis-de-dimineata mai multe utilaje au luat cu asalt mai multe treceri pietonale din oras, pentru a le reface. Actiunea face parte din programul de reabilitare si intretinere aprobat in cadrul primariei Codlea, a declarat viceprimarul Calin Ivan.

Circulatia in zonele afectate se desfasoara cu dificultate, insa reprezentati ai politiei locale se afla in aceste zone pentru a fluidiza traficul si pentru a-l devia pe rute ocolitoare.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

7 COMENTARII

 1. Sper sa nu fi acuzat ca te-ai dat cu viceprimarul. Glumeam desigur. Ce ma mira este totusi faptul ca traseaza fara sa fie saptamana viitoare alegeri. Oare ce se ascunde in spate. Trebuie sa fie vreo conspiratie, altfel nu se poate.
  Cum ar putea sa ne duca gandul ca cineva din primarie ar putea sa isi faca treaba? Corect si decent. Doar toti sunt niste monstri platiti din bani publici.
  Cu stima, Dorin

 2. da, ne bucuram cu totii, e minunat ca s-au gandit sa mai „miste” ceva in folocul cetatenilor…dar oare la STRADA SCHEILOR nu se gandeste NIMENI? oare alesii nostri o ocolesc, fara se le pese ca unii oameni sunt obligati sa isi strice masinile din cauza NEPASARII LOR? sau ce se intampla? nu stie NIMENI din cei care lucreaza in frumoasa noastra primarie ca pe aceasta strada abia se mai poate circula? ce asteptam, domnilor alesi? iarna? ca sa motivati ca nu se mai poate asfalta? sau luna noiembrie ca sa asfaltati pe ninsoare? SA VA FIE RUSINE!!!!!

  • ”restaureaza”- cam mult spus! Da’ ce, trecerile de pietoni sunt monumente de arhitectura, picturi?!? Reface, repara- era suficient……chiar restaureaza?

  • Iar confundam marfa cu ambalajul: nu angajatii primariei hotarasc ce strazi vor fi reparate, asfaltate……iar ca strada Scheilor mai sunt destule…..poate sa votam cate un primar sau vice de pe fiecare strada de acest fel !? da’ ne-ar trebui alegeri saptamanale ptr. ca sa reusim sa vedem, cat mai traim, o parte din aceste strazi asfaltate…….

 3. @Mihaela: ca strada Scheilor mai sunt destule? poti da cateva exemple? daca tot sunt asa „destule”… e frumos si corect ca pe anumite strazi, (pe care locuiesc oameni cu „putere” si influenta) sa se poata circula lejer cu 59km/ora (sa zicem!), sa aiba piste pentru biciclete, iar pe altele sa fii nevoit sa mergi cu viteza I? in conditiile in care TOTI platim aceleasi taxe si impozite?!?!

 4. daca le restaureaza ca pe ce a dintre biserica din centru civic si magazinul de mobila mai bine lipsa vopsita dimineata si seara deja era stearsa !!

Comments are closed.