Prețuri exorbitante pe Aeroportul Henri Coandă. De necrezut cât a ajuns să coste o apă sau o Coca-Cola

1
696 vizualizari
views

Prețurile pe Aeroportul Henri Coandă au bubuit în această vară, iar călătorii s-au arătat extrem de nemulțumiți. Chiar și o sticlă de Coca-Cola a ajuns să fie un produs de lux.

Prețuri exorbitante pe Aeroportul Henri Coandă. Călătorii sunt șocați de fiecare dată când ajung la aeroport de prețurile uriașe ale produselor de la automatele amplasate în terminalul de plecări.

O sticlă de apă plată sau carbogazoasă de jumătate de litru a ajuns să coste nu mai puțin de 9 lei, iar un suc costă 14 lei. Prețurile sunt asemănătoare cu cele din alte aeroporturi europene. Și, totuși, pentru mulți pasageri sunt mult prea mari.

Nu doar la capitolul băuturi răcoritoare sunt prețuri exorbitante, ci și când vine vorba de mâncare. Spre exemplu, un simplu sendviș costă 53 de lei, adică peste 10 euro, comparativ cu 8 euro în alte aeroporturi din Europa. Chiar și o felie de pizza costă 35 de lei, ridicându-se la același nivel de preț cu produsele similare oferite în restaurantele din incinta aeroportului.

Toate magazinele din aeroport au crescut prețurile produselor. Un covrig care anul trecut era 5 lei costă acum 6 lei. Un călător care dorește să savureze o cafea, un sandwich și o sticlă de suc în zona porților de îmbarcare va fi nevoit să scoată din buzunar aproape 90 de lei.

O sumă considerată destul de piperată pentru un român de rând, ținând seama că salariile din România nu sunt nici pe departe la nivelul celor din vestul Europei, însă prețurile sunt cel puțin similare cu cele din Occident.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ