Preselectie Balul Bobocilor-Colegiul Tehnic „Simion Mehedinti”

7
2.453 vizualizari
views

Astazi, 12 Oct. 2011 a avut loc preselectia bobocilor dornici sa participe la balul care va fi organizat in cadrul Colegiului Tehnic „Simion Mehedinti” de catre clasa a XII – a C. Preselectia s-a desfasurat in sala de sport a liceului, candidatii fiind supusi diferitelor probe ce au presupus verificarea aptitudinilor de comunicare, spontaneitate si dans. Balul Bobocilor in aceasta toamna va avea loc in data de 28 Oct. 2011 la Restaurantul Cetate Codlea, incepand cu orele 17:00.

Preselectie balul bobocilor

Galerie Foto

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

7 COMENTARII

    • Foarte frumosi si o sa mai fie si prin chestile astea o sa demonstram si noi la multa lume ca nu suntem cum se asteapta ei, si pentru cei care chiar ii intereseaza si erau azi cu gura pana la urechi stati linistiti, ca numai ca sa nu va simtiti voi bine ma chinui si fac ca sa fie bine pwp!!

  1. mda…..forte invidiosi unii,dar boboceii aveau de ce sa fie invidiosii pe cei care au luat preselectii ,pentru k nu au fost corecti,si eu sunt boboaca si am participat la preselectie si nu am luat,dar nici nu ma asteptam sa merg mai departe,insa spre deosebire de mine au fost boboace care chiar meritau sa merga mai departe,boboace care au fost mult mai bune de cat cela care au luat preselectia,dar asta e viata,fiecare cu norocul ei…bafta tuturor bobocilor:*

Comments are closed.