Pregatiri inainte de inceperea scolii-Interviu cu Directorul Liceului Teoretic Codlea

0
1.918 vizualizari
views

Pe ultima suta de metri inainte de clopotel

Mai sunt cateva zile inainte de inceperea anului scolar si pregatirile din cadrul institutiilor de invatamant se apropie de final.

Anul acesta, la Liceul Teoretic Codlea, a existat un program de pregatire si renovare pentru a intampina cumsecade si intr-un mediu optim atat pe elevii scolii cat  si pe parintii lor.

Mai multe lamuriri ne aduce directorul liceului, Gheorghe Cutieru:

“..de la inceputul acestei veri am inceput unele lucrari de renovare destinate confortului institutiei noastre si implicit al elevilor nostri.Din pacate, din ratiuni exterioare noua, au avut loc unele intarzieri la schimbarea tamplariei, la lucrarea de reconditionare a parchetului, zugravelile exterioare efectuate in corpul B si in sala de sport a liceului”.

Vestile sunt bune deoarece pana la sfarsitul acestei saptamani lucrarile efectuate in corpul B si in sala de sport se vor finaliza. De asemenea, conducerea scolii asigura ca pana la primul clopotel din 12 septembrie toate salile de clasa vor fi igienizate pentru actualii elevi si viitorii boboci ai scolii.

Cu mici schimbari la limba engleza, geografie si educatie tehnologica,  componenta  corpului profesoral al licelui va ramane ca si pana acum. Nu lipseste nici o inspectie sanitara programata pentru prima saptamana  a anului scolar. Ca in fiecare an, in prima zi de scoala in curtea liceului sute de elevi si parinti isi vor da intalnire cu viitori dascali pe terenul de fotbal intr-un cadru simplu si traditional.

Interviu cu Gheorghe Cutieru – Director Liceul Teoretic Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic