Power Fit Convention, un nou succes la cea de a doua ediție

0
953 vizualizari
views

Naturalețe, eleganță, grație și mai ales armonie.. Ediția a doua a Conventiei Power Fit a reunit sâmbătă, 15 martie, în sala de sport a Colegiului Tehnic Simion Mehedinti, foarte multe susținătoare ale aerobicului, dornice de mișcare, persoane care iubesc sportului în general. Organizatorii principali, Vlad Dan și Vlad Andrei de la Power Gym Codlea au lansat și o provocare fetelor prezente la cea de a doua ediție Power Fit. Concursul la care s-au înscris peste 20 de participante a fost trecut cu brio, iar la secțiunea aerobic peste 50 de fete au s-au sincronizat sub îndrumarea lui Andrei Vlad.

Un alt moment reușit a fost cel al seminarului despre fitness susținut de către profesorul și antrenorul Cristian Neagu, acesta răspunzând cu plăcere inițiativei organizatorilor și, pe rand, întrebărilor legate de nutriție. Cristian Neagu a apreciat numărul mare de participanți și s-a întrebat retoric cum de nu există un decatlon la Codlea?

Vitabolic, co-organizator, a oferit premii și produse câștigătoarelor, împreună cu sponsori deveniți traditionali precum Best Pizza, Zuma, Zeiden Bar, Cetate Codlea, Turcu Teodor, Pizza Alex, Happy Cafe sau Gavrocom. Organizatorii mulțumesc în mod deosebit conducerii CTSM pentru sala de sport.

Clasament concurs:

  1. Cîrstea Oana
  2. Nedeluț Alina
  3. Răuță Claudia

Pozele au fost adăugate pe pagina de facebook Codlea Info. > CLICK AICI < pentru a le vedea!

Power Fit Convention (VIDEO)

Power Fit Convention 2014 (2)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic