Posesorii de autoturisme puțin mai fericiți

2
1.479 vizualizari
views

Începând de luni, 3 noiembrie, posesorii de autoturisme de pe raza municipiului Codlea, îndeosebi cei care frecventează zona ,,sus la români,, pot respira ușurați. Strada Constituției, de la sensul giratoriu (intersecția cu strada Scheilor și până la intersecția cu strada Avram Iancu) a fost complet asfaltată.

Au dispărut șanțurile, gropile și mormanele de moloz!

Lucrările de reabilitare a rețelei apă-canal au dat bătaie de cap conducătorilor auto care se deplasau pe strada Constituției, deseori această zonă fiind greu accesibilă în urma deversărilor cauzate de ploi. Spre satisfacția celor care locuiesc sus la români, noroiul a devenit istorie, iar noul sistem de captare a apelor pluviale va face fața unui debit normal de apă.

O treabă rezolvată pe jumătate

Nu putem să nu observăm că tronsonul de pe strada Consituției între Scheilor și Câmpul Alb a rămas acelați traseu off-road, cu șanțuri în care îți rupi pivoți și gropi pe care le umpli cu înjurături.  De departe, această zonă a fost și rămâne cea mai afectată dintre zonele cu risc de inundații ridicat din Codlea. Să sperăm că ,,marea asfaltare,, va trece și pe aici curând.

str constitutiei strada constitutiei codlea (2) strada constitutiei codlea (3) strada constitutiei codlea (4) strada constitutiei codlea (5) strada constitutiei codlea (6)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. lucru românesc!! Unde sunt Gurile de canal, nu se putea sa se facă la același nivel? Exista oameni specializați, puteau sa calculeze grosimea asfaltului si sa facă un lucru bun

Comments are closed.