Polul distracției s-a mutat pe pârtiile din Poiana Brașov

0
1.250 vizualizari
views

Sute de turiști care au venit în acest sfârșit de săptămână în Poiana Brașov și care nu se dau cu schiurile sau cu placa, au ales pârtiile de săniuș și tubing. Cele două atracții au fost deschise în cursul zilei de astăzi, motiv pentru care turiștii le-au luat cu asalt. Cei mai fericiți sunt copiii care petrec ultimele zile de vacanță. Au venit cu părinții și rudele. Cei mai mulți sunt din zona Moldovei, de la Iași, Vrancea, Bacău. Se stă la rând pentru urcare în partea superioară a pârtiei. Chiar și adulții își testează curajul și simt adrenalina.

Pentru a preveni riscul contaminării cu noul virus, dar și pentru a reduce aglomerația, pe pârtiile deschise au fost luate și o serie de măsuri: s-au creat culoare separate la baza telegondolei Postăvarul, pe pârtia de săniuș din Poiana Brașov accesul este permis doar cu mască de protecție, iar echipe de jandarmi montani vor patrula permanent.

Încă de la primele ore ale dimineții, peste 300 de turiști dornici să schieze, au creat un furnicar de așteptare la Telegondola Postavarul, iar timpul de așteptare a depășit 25 de minute.

Reprezentanții Asociației de Turism Valea Prahovei au anunțat că în unitatile hoteliere din Sinaia, Bușteni și Azuga sunt asteptati în jur de 10.000 de cazați, iar pentru excursii de 1 zi, peste 12.000 de turiști.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic