Polițiștii depistează tot mai mulți șoferi sub influența drogurilor sau a băuturilor alcoolice

0
1.672 vizualizari
views

Este îngrijorător că în ultima perioadă, controalele efectuate de către polițiști în trafic, au scos la iveală tot mai multe situații în care conducătorii auto se află sub influența drogurilor sau a băuturilor alcoolice.

La data de 11 martie 2021, în jurul orei 10.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 30 ani, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Brașov.  Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

Tot la data de 11 martie 2021, ora 20.30, polițiștii au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 34 ani, care conducea un autoturism pe strada Neptun din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,98 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic