Polițist din Brașov, prins în timp ce vindea droguri de mare risc

0
685 vizualizari
views

Surse din poliția brașoveană au declarat pentru Radio România Brașov FM că un coleg de-al lor a fost prins, astăzi, în flagrant, la Brașov, cu o cantitatea impresionantă de substanțe interzise.

Ar fi vorba despre aproximativ un kilogram de cocaină, susțin sursele citate de Radio România Brașov FM. S-ar părea că acesta este polițist la Secția 5, iar în momentul flagrantului era în timpul său liber.

Colegii polițistului spun că acesta era cunoscut pentru viața sa în afara legii, cu afaceri dubioase și ieșiri nepotrivite din decorul riguriozității impuse de meseria pe care o avea.

S-ar părea că era și un împătimit al vitezei, cu ceva timp în urmă rămânând fără permis de conducere, după ce a fost prins conducând cu 240 km/h pe Calea Făgărașului, în zona Hornbach, potrivit newsbv.ro.

Conform surselor din Poliția Brașov, polițistul a fost reținut cu propunere de arestare, fiind condus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție.

Referitor la apariția în spațiul public a unor informații, referitoare la ,,implicarea în posibile activități infracționale a unui polițist brașovean”, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele:

Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul I.P.J. BRAȘOV.

De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului.

Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale„, potrivit unei declarații de presă a I.P.J. Brașov.

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ