PNL și-a lansat candidații pentru europarlamentare la Brașov

0
2.035 vizualizari
views

Veniți din tot județul, dar și din localități vecine cu Sibiul, simpatizanții PNL s-au adunat în Piața Sfatului din Brașov pentru evenimentul care a marcat lansarea candidaților pentru alegerile europarlamentare.

După discursurile motivaționale, la care a fost parte și liderul PNL –  Ludovic Orban, principalii lideri brașoveni s-au fotografiat și au strâns mânile celor prezenți în piață.

A urmat un program liber, de muzică și voie bună. Potrivit statisticilor, PNL conduce în sondaje pentru alegeri, urmat de PSD – ALDE și, undeva mult mai jos, USR.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Braşov, Adrian Veştea, a declarat duminică, la prezentarea candidaţilor la Alegerile Europarlamentare, eveniment care a avut loc, duminică, în Piaţa Sfatului din Braşov, că Braşovul a fost întotdeauna unul dintre judeţele care a dat tonul victoriilor Partidului Naţional Liberal. “De aici, de la Braşov, în decursul timpului, PNL a dat tonul pentru câștigarea alegerilor, aici s-a organizat de fiecare dată Liga Aleșilor Locali, iar partidul a luat de fiecare dată, o decizie hotărâtoare pentru câștigarea alegerilor”.

Liderul PNL Braşov a mai spus că Braşovul are şi acum cei mai cei mai importanți reprezetanți în administrația locală, din Regiunea Centru,  “Timp de 12 ani am purtat și eu eșarfa de primar și pot spune că avem și acum cei mai importanți reprezetanți în administrația locală, din Regiunea Centru,  ei sunt cei care păstoresc localitățile. Cu toate astea, an de an sunt vitregiți și nu primesc sumele de care au nevoie pentru a implementa proiectele proprii. Anul trecut, de exemplu, prin «marea revoluție fiscală», doar CJ Brașov am fost vitregit de 90 de milioane de lei, bani cu care CJ ar fi putut duce la bun sfârşit aeroportul, fără să ia credit, ar fi putut face investiţiile necesare în infrastructura rutieră și în sănătate. Am considerat că anul acesta vor veni vremuri mai bune, căci da, am accesat 300 de milioane din fonduri europene. Resursa pe care actualul Guvern ne-a dat-o însă – 6 milioane de lei, nu ne ajunge nici de cofinanțarea de 2% cu care trebuie să venim noi. În plus, suntem pe locul 40 din 41 de județe la bugetul alocat de actuala guvernare pentru drumuri, și cu toate că de doi ani suntem cel mai important județ turistic, aici nu ajunge nicio autostradă, iar resursele ca să ne facem treaba lipsesc”.

Adrian Veştea susţine că este foarte important ca braşovenii să fie convinşi că PNL este alternativa. “ În această situație, nu ne rămâne decât să-i convingem pe brașoveni că PNL este alternativa, PNL este partidul primarilor, partidul care a câștigat alegerile locale și avem obligația să câștigăm și de această dată județul și România. Stimați colegi, vedem cu toții lista PNL cu care vine la aceste alegeri europarlamentare. Cred că avem de departe cea mai competentă echipă, cu experiență la nivelul parlamentului, persoane care au creat legi bune pentru noi, persoane din administrația publică, așa cum este Mircea Hava, de la Alba care a scris istorie în implementarea unor proiecte, Gheorghe Falcă, o altă persoană ce a făcut minuni la Arad și a arătat că administrația se poate face altfel. Cu acești oameni venim în fața cetățenilor și vrem să arătăm, că în frunte cu Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Adina Vălean, Vasile Blaga și toți cei de pe lista PNL, vom fi principala forță politică a României“.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic