Petardele și pocnitorile sunt vândute copiilor în plină zi

1
733 vizualizari
views

Nu mai este un secret că, în lipsa unui serviciu eficient al poliției locale , țiganii din Codlea comercializează nestingheriți petarde, pocnitori și artificii, în plină zi, fără să se mai ferească. Chiar dacă legea interzice acest lucru și riscurile sunt teoretic foarte mari, principalele persoane vizate ca și cumparatori sunt copiii.

Am fost sesizați de câteva ori cu privire la agasarea unor elevi de către ,,comercianții ambulanți”, însă ne-au fost semnalate și cazuri mai delicate. În inconștiența lor, copiii aprind petarde în curtea școlii și le baga în buzunare colegilor lor.

Subiectul ,,Comercializarea ilegală a petardelor” , materiale explozive dealtfel, pare a fi un subiect tabu. Toată lumea știe despre acest lucru, însă nimeni nu face nimic. Nici n-ar putea cetățeanul să deschidă gura, că sar cațiva buchetari în cârca lui și îl amenință că-i ia gâtul..

Și trece omul mai departe resemnat. Siguranță și încredere, asa parcă scrie pe undeva..

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Asta este, cu toate ca au fost nenumarate sesizari despre Politia Locala care este platita din banii nostrii ai contribuabililor degeaba si despre gravele abateri ale sefilor erarhici se pare ca nu intereseaza pe nimeni bine ca isi ridica banii in fiecare luna asta este principal ,restul somn de voie .

Comments are closed.