Peste 400 de concurenți la startul Maratonului Rafael

0
13.292 vizualizari
views

Sâmbătă, 21 octombrie s-a desfășurat o nouă ediție a Maratonului Rafael, eveniment cu caracter umanitar la care au luat startul peste 400 de concurenți veniți din toate colțurile țării. Indiferent că au fost copii, tineri sau vârstnici, amatori sau profesioniști, maratoniștii au demonstrat prin prezența acestora susținerea pentru Fundația Rafael, organizație non-guvernamentală care sprijină persoanele cu dizabilități.

Printre cei care au luat startul s-a numărat și Robert Cadar, cunoscut maratonist, blogger și iubitor al naturii, activist Plantăm Fapte Bune în România, care de ceva tip se luptă cu o formă rară de cancer și care prin atitudinea sa este dovada vie că nu există nu pot, ci doar TREBUIE!

Maratonul montan al fundației s-a desfășurat în pitoreasca regiune a Măgurii Codlea, cu plecare de la poalele muntelui, din zona Maial, cu trasee diferite în funcție de distanța parcursă, dar și cu grad de dificultate peste dealurile Holbavului și până la Ștrandul Codlea. Ziua caldă, senină, cu o cromatică unică a peisajului pădurii de toamnă târzie a întregit tabloul unei campanii de suflet.

Am regăsit printre alergători grupuri întregi alergând cot la cot nu pentru a câștiga, ci pentru a arăta cât de mult contează spiritul de echipă, așa cum sunt maratoniștii de la Draexlmaier sau de la Power Gym Codlea. La finalul competiției concurenții au fost invitați la o tocană tradițională pregătită de către pompierii SVSU Codlea.

Maratonul montan RAFAEL – FULL HD

MARATON MONTAN RAFAEL – Info1 Tv

Pentru fotogalerie CLICK AICI

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic