Peste 200 de copii din Cristian, Holbav și Mina 1 Mai au primit ghiozdane cu rechizite

0
2.379 vizualizari
views
SONY DSC

Peste 200 de copii din localitățile Cristian, Holbav și Mina 1 Mai din județul Brașov au primit zilele trecute ghiozdane echipate cu rechizite școlare noi.

Acțiunea organizată de Asociația Sfânta Maria din Cristian, se înscrie în programul Să mergem la școală! prin care se urmărește încurajarea elevilor buni la învățătură și stimularea celor care sunt în pericol de abandon școlar și a  avut loc în parteneriat cu Școala Generală Holbav, precum și cu Școala Generală Vulcan. Un număr mare de donatori au dat dovadă de generozitate , mulți dintre cei care și-au manifestat interesul pentru aceasta campanie fiind tineri sau chiar copii din alte țări.

Asociația Sfânta Maria Cristian este o organizație înființată în urmă cu 5 ani de zile de preotul Sorin Dobre în parohia Adormirea Maicii Domnului din comuna Cristian, județul Brasov. În cadrul acesteia functionează un centru de zi pentru copii și  o cantină socială cu peste 60 de beneficiari. În ultimii ani voluntarii asociației au organizat mai multe campanii umanitare de care au beneficiat și copii din localitățile invecinate.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic