Pescarii s-au întrecut la concursul de casting organizat de Asociația Transilvania Team

0
1.107 vizualizari
views

Sâmbătă, 20 februarie 2016, s-a desfășurat Concursul de Casting (aruncarea în lungime), vis-a vis de fostul Popas Căprioara, eveniment aflat la a III-a ediție și organizat de Asociația Transilvania Team. S-au înscris 14 concurenți, pescari amatori. Primii 3 clasați după cele 3 aruncări consumate, au fost: Locul 1 – Enache Ionuț, Locul 2 – Mailat Doru, Locul 3 – Bogdan Adrian

În viitorul apropiat, cel mai probabil în luna martie, Asociația Transilvania Team va organiza prima ediție a Balului Pescarilor cu Coșul. Balul este o veche tradiție a orașului Codlea, care se dorește dusă mai departe de pescarii amatori.

Pe 19 martie va avea loc Concurs de Table, ediția a VII-a, scopul principal fiind cel de socializare. Câștigătorii vor fi premiați.

În data de 16 aprilie, va avea loc Concursul Transilvania Team, ediția a X-a, care se va desfășura la Balta 4 Doripesco, o baltă mult râvnită de toți pescarii, concursul fiind unul de viteză datorită cantității mari de pește care se prinde în cele 12 ore de concurs.

În 23-24 aprilie se va desfășura Festivalul Pescăresc, aflat la cea de a II-a ediție. Loc de desfășurare: Promenada Codlea. Evenimentul va fi în ziua de Florii și se vor alătura acestuia firma Doripesco, dar și alți comercianți. De asemenea se dorește promovarea tuturor artiștilor locali, care vor putea evolua pe scena instalată în promenadă.

casting1 casting2 casting3 casting4 casting5

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic