Pentru al 4-lea an consecutiv, Codlea a fost gazda Campionatului Național de Skandenberg

0
2.797 vizualizari
views

Peste 300 de sportivi au fost prezenți în zilele de 29 și 30 aprilie la Codlea, pentru a participa la cea de a XI-a ediție a Campionatului Național de Skandenberg. Este pentru al 4-lea an în care Asociația Club Sportiv Power Gym Codlea în parteneriat cu Primăria Codlea, Consiliul Local și Asociația Română de Skandenberg ”Braț de Fier” organizează la Codlea această importantă manifestare sportivă. O premieră a campionatului a fost prezența la această ediție a Ministrului Tineretului și Sportului, dl. Marius Dunca, primit în mod tradițional cu pâine și sare de către gazde, domnia sa făcând onorurile la deschiderea oficială. Din partea administrației locale a fost prezent viceprimarul Mihai Cîmpeanu, iar Mircea Simionescu Simicel din partea Asociației Române de Skandenberg Braț de Fier.

Publicul prezent și sportivi au urmărit un dans popular pregătit de Ansamblul Folcloric Măgură și un scurt moment de street-dance oferit de Anturaj Kids. De asemenea organizatorii au prezentat un film ”in memoriam” Barbu Victor”, familiei acestuia fiindu-i conferită o plachetă comemorativă. Și, ca orice competiție oficială, s-a intonat Imnul României.

Sufletul competiției, cu cea mai importantă implicare, a fost Dan Vlad, omul dedicat sportului de masă și competițiilor sportive în general, care s-a ocupat de toate detaliile organizatorice și de buna desfășurare a evenimentului. Pe scena Casei de Cultură s-au întrecut în puterea brațelor în ziua de sâmbătă sportivii înscriși la brațul stâng, ia duminică la brațul drept. Cele mai disputate au fost finalele și secțiunea ”open” pe brațul drept, medalia de aur și marele trofeu fiind adjudecate de Sabin Bădulescu Nicolae. Și anu acesta sponsorii au fost foarte generoși, concurenții primind un kit de înscriere în valoare de aproximativ 250 lei.  Sponsori: Pro Nutrițion, Weider, Advanced Nutrițion, Redis Nutritie, Himalaya, Vitabolic, Pensiunea Anelize, Exotic Palace, Lirov , Lingemann, MensMentis, Fit Challenge, Glontz, Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica, Bridge Guard Group, parteneri media: Zeiden Media Design, Codlea Info, Kiss FM, Rock FM, BrasovTv.com și Antena 1.

Duminică, invitatul special al zilei a fost președintele Federației Moldovene de Skandenberg, Marcel Darie. În total au fost 86 categorii la ambele brațe și secțiunea persoane cu dizabilități. Reamintim de asemenea Clubul Prietenia Caracal, care a câștigat premiul pentru cel mai bun club.

Relu Robescu de la Poliția Locală Codlea a obținut locul 3 la categoria sa – grand masters.

Vezi fotogalerie bratul drept (CLICK AICI)

Vezi fotogalerie brațul stâng (CLICK AICI)

DSC_0038 (Copy) DSC_0014 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic