Pe 1 și 2 mai, Codlea devine Capitala Ceramicii Figurative

0
183 vizualizari
views

”Nicolae Diaconu ar fi împlinit 69 de ani. Nu a plecat dintre noi, doar privirea sa are o altă dimensiune”… 

Asociația Casa Artelor Tradiționale organizează primul mare eveniment al anului în parteneriat cu Primăria Codlea, Despărțământul ASTRA din Codlea și Despărțământul ASTRA din Săcele , Casa de Cultură a Municipiului Codlea și Biblioteca Municipală Codlea.

”CODLEA, CAPITALA CERAMICII FIGURATIVE” se va desfășura în zilele de 1 și 2 mai 2024 în Promenda Municipiului Codlea și la Biblioteca municipală.

1-2 mai, ora 10.00-18.00, Târg de meșteșugari în Promenadă

1 mai, ora 14.00, Conferințe susținute la Biblioteca Municipală Codlea

”Dragi codleni, dragi iubitori de artă tradițională! Vă așteptăm în număr cât mai mare să vizitați meșterii care expun în promenadă, să vă bucurați și să cinstim împreună memoria celui care a fost Nicolae Diaconu. Vă invităm la Biblioteca Municipală Codlea unde vor vorbii despre ceramistul codlea invitații speciali: Directorul de specialitate al Muzeului Astra din Sibiu, doamna Mirela Crețu, Șef secție ceramică transilvăneană de la Muzeul Astra din Sibiu, doamna Karla Roșca și Vicepreședintele Asociației Casa Artelor Tradiționale, domnul Waldemar Alexander Megerle.” – Mircea Gheorghe Dragoș, președinte Asociația Casa Artelor Tradiționale

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ