PARTI’N Band, trupă de tineri codleni care promite!

0
1.778 vizualizari
views

PARTI’N Band a concertat în seara zilei de 11 aprilie la The Union Pub şi a încântat publicul prezent cu piese din repertoriul internaţional şi autohton. Dar cine sunt aceşti tineri? Vocile trupei, Noemi Tudor, Teodora Mirică şi Alexandra Gherghina s-au format în timp, dupa ore şi zile întregi de repetiţii la Clubul Elevilor şi apariţii pe scena Casei de Cultură sau la diferite evenimente locale.

Le-am admirat şi ascultat glasurile la serbările de sfârşit de an, la zilele şcolii, baluri ale bobocilor. Pavel Moldoveanu este cel mai vechi sau cel mai cunoscut. Om al percuţiei, acesta a cochetat şi cu alţi artisti în diferite formule, iar Răzvan Dumitru, basistul trupei, a aparut brusc… de unde? Pe el nu l-am mai văzut, dar ciupeşte corzile bine, într-un ritm alert, predominant parcă, impunând ritmul. Excelează atunci când Ioana Moldoveanu îl susţine cu chitara armonie, amândoi fiind pe tempo-ul tobei mari a lui Pavel. Deosebit de talentată, cu o evoluţie ce nu scapă unei urechi muzicale bine formată, Noemi a demonstrat în ultimii 2 ani că se poate autodepăşi. Astăzi vocea ei susură simultan cu degetele care-i alunecă pe clapă. Şi frumoasa Alexandra are o voce care te face atent. Parcă îţi aşează cuvintele la suflet. Desori timiditatea îi este încurajată de vocea a doua susţinută de Teodora, a căror modulaţii sunt de invidiat.

Foarte bună formula acestei noi trupe! Îmi doresc şi sper ca evoluţia lor să fie constantă şi continuă. Şî îmi mai doresc ca aceşti tineri deosebiţi să fie susţinuti pentru că sunt talentaţi şi sunt ai noştri, ai comunităţii. Felicitări, PARTI’N Band!

Revenim cu montajul video..

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic