Partidele și-au urat succes la deschiderea oficială a campaniei. Unul singur, însă, e în război cu toate

0
1.965 vizualizari
views

Începând de astăzi s-a deschis campania oficială pentru alegerile locale, iar liderii formațiunilor politice nu au ratat ocazia să își ureze succes reciproc, evident într-o notă de fair-play ca la oricare altă competiție.

Singurii care nu au înțeles spiritul democratic și de fair-play al acestei competiții sunt cei de la USR Codlea, care sunt în război cu toate partidele politice. Nici vorbă de urări de bine din partea useriștilor. După ce au atacat PNL-ul câteva zile la rând, aceștia acuză acum Alianța PSD – ALDE din care fac parte Mihai Cîmpeanu și Ștefan Ciolan, că le-ar fi rupt niște afișe chiar în prima noapte de campanie. Cine mai urmează? Poate Pro România? Sau Partidul Mișcarea Populară?

Între timp, toate partidele cu candidați pentru postul de primar și-au prezentat atât platformele electorale, cât și consilierii propuși pe liste. Și-au exprimat gândurile personale și au arăta codlenilor ce își doresc pentru comunitatea din care fac parte.

Până la acest moment USR nu a prezentat nici candidații și nici platforma program pentru dezvoltarea Codlei. În schimb, continuă atacurile la adresa celorlați. Potrivit unor surse, liderul USR Codlea ar fi declarat că este în război cu toată lumea. Desigur, pentru binele Codlei și spune că va depune plângere în acest sens. (vezi foto mai jos)

Oricum ar sta lucrurile, noi le urăm succes tuturor! Ștampila de vot este la fiecare cetățean din Codlea cu vârstă de votare!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic