Papergirl Brașov 2012- Arta este readusă în stradă

1
686 vizualizari
views

Data: 1 ianuarie 2012 – 31 august 2012

Loc de desfăşurare: Ceai et caetera

Organizatori: Ceai et caetera

Preţ: participarea este gratuită

Păstrând tradiţia, şi în 2012 Aducem arta în stradă!

Ideea proiectului este aceea de a aduce arta cât mai aproape de public într-un mod diferit, oamenii ajungând în contact cu arta în viaţa lor de zi cu zi. Artiştii pot dona lucrări de artă care vor fi expuse, iar mai apoi dăruite de pe biciclete trecătorilor, în stilul băieţilor care distribuie ziare în SUA.

Până acum, cumulat, în 2010 şi 2011, braşovenii s-au putut bucura de primele ediţii ale proiectului Papergirl Braşov. S-au strâns 560 de lucrări, provenind de la 67 de artişti; în zilele distribuirii lucrărilor s-au implicat peste 35 de voluntari pe biciclete.

Paşii proiectului Papergirl Braşov 2012:

 1. Strângerea lucrărilor
  Contribuţiile artiştilor (desene, picturi, schiţe, benzi desenate, caricaturi, stenciluri, colaje, printuri, fotografii, etc.) sunt trimise prin poştă sau sunt aduse personal în Braşov la ceainăria Ceai et caetera, str. Castelului, nr. 37.
  Nu există limitări în ceea ce priveşte formatul, subiectul sau cantitatea lucrărilor trimise, prin urmare, rolele vor conţine lucrări originale, printuri şi fotografii.
  Toate lucrările sunt aşteptate până la data de 31 AUGUST 2012.
 2. Expoziţia
  Toate lucrările strânse pot fi văzute în cadrul expoziţiilor ce se vor desfăşura în mai multe locuri din Braşov în primele săptămâni din SEPTEMBRIE 2012. La fel ca în stradă, lucrările vor fi liber expuse pentru public. Ele pot fi privite, răsfoite, dar nu şi cumpărate! Toate lucrarile strânse vor fi distribuite la finalul expoziţiilor.
 3. Distribuţia
  Toţi voluntarii „papergirls” şi „paperboys” se întâlnesc la jumătatea lunii SEPTEMBRIE 2012. Ei se vor plimba prin oraş cu bicicletele, aruncând trecătorilor câte o rolă cu lucrări de artă, în mod aleatoriu.
 4. Evenimentul va fi sărbătorit cu o petrecere!

Mai multe informaţii despre ideea proiectului:

Organizatori: Ceai et caetera, Wallsticker

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

 1. Papergirl Brasov 2012- Arta este readusa in strada :Regiunea Centru: Alege Capitala!Brasov Capitala regiunii centru, Sibiu capitala regiunii

  […] citeste toata stirea din codlea-info.ro […]

Comments are closed.