Pachete turistice pentru sărbătorile de iarnă. Prețuri mari, oferte puține

0
464 vizualizari
views

Vine iarna, o să vrem să plecăm în vacanţe. Dar şi aici depindem de virus. Avem mai puţine variante din care putem alege pentru 1 decembrie sau pentru Crăciun, comparativ cu ceilalţi ani. Şi asta pentru că nu multe hoteluri s-au încumetat să pună la bătaie pachete turistice, încă aşteaptă să vadă cum vor decurge lucrurile.

Anul acesta, pentru un Crăciun la o pensiune din stațiunea turistică Bran, un turist ar trebui să scoată dn buzunar 1010 lei. În preț sunt incluse 3 nopți de cazare și acces la toate serviciile.

Tot în Bran, un Revelion poate atinge și suma de o mie de euro. Patru nopți de cazare pentru două persoane, cu toate serviciile incluse și program special în noaptea dintre ani costă puțin peste 4.000 lei.

Cei care fac rezervări până la finalul lunii octombre pot primi reduceri de până la 25% la pachetele turistice atât pentru Crăciun, cât și Revelion.

În  Poiana Brașov nu sunt atât de multe oferte speciale pentru Crăciun și Revelion. Hotelierii sunt incerți din cauza pandemiei, mai ales că nu se știe dacă turiștii vor avea acces la servicii precum SPA sau piscine interioare, acestea fiind cele mai solicitate. Însă, au fost lansate, oferte, puține ce-i drept, pentru 1 Decembrie.

De exemplu, la un hotel de 3 stele, prețul pentru 4 nopti de cazare este 364 euro, pentru două persoane. Turiștii se vor putea bucura de o primire tradițională, dar și de preparate cu specific românesc. Cum ar fi sarmăluțele în foi de viță. Deși trăim vremuri tulburi, bucătarii de la munte nu au uitat de gustul românesc.

Hotelierii și proprietarii de pensiuni de la munte au gândit ofertele pentru sărbătorile de iarnă, însă mare parte dintre ei nu au vrut să le lanseze și asta pentru că nu stiu cum va evolua virusul. Mare parte din antreprenori spun că după alegerile locale se vor gândi ce pachete turistice vor pune la bătaie.

Mai mult, aceștia i-au lăsat pe turiști în așteptare și asta pentru că nu se doreste să se ajungă în situația în care hotelierii să nu mai poată returna clienților banii luați pe avans.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic