Omul care a alergat mii de kilometri pentru acțiuni caritabile are nevoie de ajutorul tuturor

0
7.344 vizualizari
views

Robert Cadar, fostul nostru coleg, cel alături de care am pornit proiectul media pentru informarea cetățenilor din municipiul Codlea în iarna lui 2010, omul care ulterior a alergat atât la propriu cât și la figurat pentru cauze nobile, are nevoie de susținerea financiară a celor din jur.

Robert a scos săptămâna trecută, la Cluj, o tumoare malignă agresivă și silențioasă. S-au scos toți ganglionii de la gât de pe partea stângă, toată vena jugulară internă, nervul spinal și mușchiul sternocleidomastoidian. În gură: o parte din bolta palatină pe stânga, valul palatin pe stânga, obraz stânga, os maxilar stânga.

Operația s-a desfășurat bine și va  iesi din spital și sperăm să-l vedem repede pe picioare. Doar că greul abia acum începe. Este nevoie de tratament ce nu-l poate avea în România. Costul acestui tratament înseamnă aproximativ 5000 euro și sunt semnale din partea mai multor oameni de bine că vor ajuta. Mai mult de atât, la nivel de județ va avea loc un cros caritabil pentru Robert și am aflat că și la Suceava se va desfășura un cros asemănător.

Pentru cei care doresc să o facă, avem și un cont în lei: RO20RNCB0054105268050001 deschis la sucursala BCR Codlea Brasov, pe numele Cadar Robert-Daniel

robert_cadar

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic