Oameni care aduc un plus valoare orașului în care trăiesc

0
2.708 vizualizari
views

Inițial au vrut să construiască o pensiune, apoi au realizat că nu i-ar reprezenta, dat fiind faptul că, de 16 ani se implică în activități de voluntariat și sprijină persoanele cu nevoi, sub umbrela Fundației ANCROR. Și au ridicat o grădiniță pentru copii.

Familia Fuiorea, căci despre acești oameni vorbim, face parte din mediul de afaceri brașovean, Cornel Fuiorea (capul familiei) dezvoltând la Codlea o afacere de succes. Oameni modești, dar mai ales discreți pe parte de voluntariat în cadrul Fundației ANCOR, au derulat mai multe proiecte importante.

Miercuri, 16 septembrie, familia Fuiorea a inaugurat Grădinița Micul Prinț, grădiniță situată pe strada Horia, nr 69, o grădiniță modernă, una din cele 5 acreditate în județul Brașov din domeniul privat.

Însă Grădinița Micul Prinț funcționează din data de 28 august 2015. Este autorizată după standardele de referinţă şi indicatorii de performanţă ale A.R.A.C.I.P., instituție publică de interes național aflată în subordinea
Ministerului Educaţiei şi Cercetării, cu forma de „Unitate de Învățământ de Nivel Preșcolar”.
Instituția dispune de:
– doua săli de grupă;
– dormitor;
– sală de mese / festivități;
– vestiar;
– bucătărie;
– cabinet medical;
– două grupuri sanitare pentru copii;
– două grupuri sanitare pentru părinți
– o sală de primire părinți;
– curte cu loc de joacă pentru copii
 La deschiderea oficială au fost prezenți părinți, oameni din mediul de afaceri și administrația locală.
DSC_0039 (Copy)
DSC_0069 (Copy) DSC_0101 (Copy) DSC_0104 (Copy) DSC_0042 (Copy) DSC_0113 (Copy)DSC_0114 (Copy)DSC_0118 (Copy) DSC_0097 (Copy) DSC_0073 (Copy)
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic