”Nu ne batem joc de răbdarea și banii oamenilor!” – Mihai Cîmpeanu declară război putorilor din construcții!

0
2.156 vizualizari
views

Mihai Cîmpeanu declară război firmelor de construcții care desfășoară lucrări pe raza municipiului Codlea în baza unor contracte cu administrația locală. Urmare a sesizărilor repetate primite din partea cetățenilor care observă cu ochiul liber că unele lucrări sunt tergiversate, viceprimarul cu atribuții de primar a fost în teren pentru și s-a supărat să constate că, spre exemplu, una dintre firme nu avea oamenii la lucru.

Mihai Cîmpeanu spune că, de luni, toți cei care derulează contracte cu termene având ca beneficiar UAT Codlea, vor fi aspru sancționați dacă nu sunt la muncă.

”Nu ne batem joc de răbdarea și banii oamenilor!”, a răbufnit edilul în cursul zilei de vineri!

Cu subiect și predicat, problema se prezintă în felul următor:

Cele câteva firme existente pe piața își permit să încheie contracte cu administrațiile publice locale în condițiile în care știu că nu vor face față solicitărilor, dar le încheie să prindă cât mai multe contracte. Lipsa forței de muncă îi determină să distribuie ulterior oamenii pe ici-colo, să se vadă că se mai face câte ceva, însă pe nicăieri nu se face mare lucru. Partea proastă este că alte firme nu sunt disponibile pentru lucrări de execuție mari, iar oamenii buni nu stau pe un pumn de bani cu cât sunt plătiți de aceste firme. Un lanț al slăbiciunuilor pe care Mihai Cîmpeanu va trebui să îl rupă.  Va reuși?

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic