Noi restricții în 6 localități din județul Brașov

0
7.315 vizualizari
views

Începând de miercuri, în staţiunea Bran şi în alte şase localităţi din judeţul Braşov autoritățile impun noi restricții din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri, incidența ajungând la limita de 5 cazuri la mia de locuitori. Astfel, se vor aplică restricţiile privind orarul agenţilor economici şi circulaţia persoanelor, dar și restricţii aplicabile în zilele de week-end. De vineri până duminică, terasele vor fi închise după ora 18.00, iar circulația persoanelor va fi interzisă după orele 20.00, excepție făcând deplasările urgente pe baza declarației pe proprie răspundere și cele in interes serviciu, pe baza  adeverinței de la angajator.

O altă stațiune turistică importantă, Predealul, a aplicat de astăzi noi măsuri de restricție din cauza creșterii incidenței cazurilor de infectare cu sars-cov2, cu o rată de peste 3 la mia de locuitori. Restaurantele şi cafenelele din hoteluri îi vor putea servi doar pe clienţii cazaţi, în timp ce prepararea, comercializarea şi consumul produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice vor fi permise doar în spaţiile aflate în exteriorul clădirilor.

De asemenea, localitățile Prejmer, Bunești, Cața, Augustin și Budila, impun noi restricții pentru următoarele 14 zile, în funcție de incidența pe fiecare localitate în parte. 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic