Noaptea Muzeelor 2023 la Codlea!

0
284 vizualizari
views

Evenimentul european Noaptea Muzeelor, aflat la cea de-a XIX-a ediție, va fi celebrat și anul acesta în localitatea noastră, în data de 13.05.2023, la Muzeul Tradițiilor Codlene!

Vizitatorii sunt așteptați sâmbătă, în intervalul 18:00 – 24:00, să descopere pe lângă cele 6 expoziții permanente găzduite de muzeu și expoziția temporară inedită de caligrafie, denumită „101 Caligrafisme”, organizată de artista Anca Timiș din Brașov.

Absolventă a Școlii de Arte Brașov, Anca Timiș predă cursuri de caligrafie și arte vechi persoanelor cu nevoi speciale, copiilor mari și mici sub forma de terapie prin artă, fiind mereu preocupată de frumos și de readucerea în contemporan a unei părți din tainele vechi ale scrisului, ale cărților și mai ales ale obiectelor de scriere atât de speciale.

Expoziția este organizată în premieră, lucrările găsindu-și pentru prima oară alt cuib decât atelierul artistei. Acestea conțin texte scrise în stiluri diferite, pe suporturi diferite, ce reflectă idei ce au avut un impact puternic asupra artistei, dar și reflecții personale introspective, care combină într-un mod uimitor rigoarea cu creativitatea.

Suntem onorați să facem parte din nou din acest proiect alături de alte instituții de cultură importante de la nivel național!

Vă așteptăm cu drag!

Intrarea este liberă!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic