Nicoleta din Codlea a vrut să își abandoneze copilul nou-născut în sediul Poliției

2
1.714 vizualizari
views

Aflată la a 7-a sarcină, Nicoleta din Codlea, o femeie în vârstă de 34 ani, într-un gest disperat a vrut să își abandoneze bebelușul în sediul Poliției Codlea.

Pentru cei care nu au auzit de aceasta, ea este mama copiilor care își făceau veacul  zgribuliți de frig în față la Trattoria, cerșind. Copii preluați săptămâna trecută de Direcția Pentru Protecția Copilului. Un caz social șocant pentru cititorii noștri, în condițiile în care așa cum reiese și dintr-un raport al Serviciului de Asistență Socială, Nicoleta nu este o incultă. Aceasta are 12 clase terminate. Cu toate acestea, nimic nu a oprit-o pe femeia purtătoare de sifilis să dea naștere unui alt copil. Și cei doi copii ridicați mai deunăzi au fost diagnosticați cu sifilis de gradul IV.

Cu toate că specialiștii DGASPC i-au propus mamei internarea într-un centru maternal, aceasta a refuzat. Astfel, a trebuit instituită măsura de plasament către un asistent maternal profesionist pentru nou-născut..  „DGASPC va formula o plângere penală împotriva mamei pentru abandon familial și totodată vom solicita Instanței de Judecată decaderea din drepturile părintești pentru toți cei 7 copii“, a declarat șeful DGASPC Brașov, Virginia Martin, citat de newsbv.ro

Mai mult de atât, DGASPC a preluat și o fetiță a familiei respective după ce a fost victima unui viol cu autor rămas necunoscut.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

Comments are closed.