Muzeul Codlei vizitat de 4552 persoane în 2016

0
2.639 vizualizari
views

Deși a fost inaugurat în primăvara lui 2016, Muzeul Tradițiilor Codlene și al Administrației Publice locale s-a bucurat de vizitatori, atât localnici cât și turiști, care au trecut pragul celui mai reprezentativ proiect al administrației codlene. Conducerea muzeului face și un scurt bilanț al activității pe pagina oficială de facebook:

Muzeul Tradițiilor Codlene– instituție nou creată în orașul nostru cu fonduri europene și inaugurata la mijlocul lunii mai 2016, a reușit să adune în cursul anului precedent un număr impresionant de vizitatori.
Din dorința de a avea o evidență clară a celor care ne-au trecut pragul, s-a realizat încă de la începutul activității muzeului, o bază de date internă actualizată la zi.
Astfel, bilanțul privind vizitatorii din anul 2016, cuprinde un total de 4.552 de persoane, dintre care 2.207 localnici din Codlea și 2.345 turiști din afara localității și din afara țării.
Aceste cifre reprezintă pentru noi o dovadă certă a faptului că locul municipiului Codlea este pe harta turistică a județului Brașov și că localitatea noastră, care dăinuie de secole, are un potențial turistic ce merită valorificat.
Considerăm că este de datoria tuturor de a lăsa urmașilor moștenirea privind izvoarele istorice, culturale și tradiționale ale urbei de la poalele Măgurii și reamintim cetățenilor că pot contribui în continuare cu obiecte demne de a fi expuse, în vederea îmbogățirii patrimoniului muzeal.”

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic