Munca de noapte a gunoierilor, coșmarul locatarilor

9
1.657 vizualizari
views

De câteva zile încoace, lucrători ai Serviciului de Gospodărire ,,Măgura” Codlea acționează cu noaptea-n cap pentru ridicarea gunoiului menajer din cartiere. O idee bună a administrației să se lucreze pe sistemul ,,la fel ca-n occident”. Doar că nu s-a luat în calcul cum lucrăm și mai ales CU CE lucrăm. Mașinile de ridicat gunoiul, învechite și gălăgioase la bascularea tomberoanelor, fac un zgomot infernal pe care locatarii blocurilor din Cartierul 9 Mai l-au resimțit din  plin la orele 4.10 dimineața.

Ce părere aveți? Soluții?

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

9 COMENTARII

 1. sa sti ca si in strainarae e la fel,eu tot merg de 6 ani in italia,in orase mari cu e firenze,massa,milano, si tot la 5 se lua gunoiul si tot masini galagioase erau,dar acolo nu sunt oameni asa de sensibili ca la noi,,,in bulgaria de pe timpul lui ceausescu se luau gunoiele noapte si se uda prin orase…cred ca de fapt ar trebui noi sa ne educam intai,aici avem foarte mult de lucru….
  (pe copii care stau yoata ziua in fata blocului si pana la ore tarzii si urla si striga si strica tot nu-i vede nimeni.pe betivi care ies de la barul din piata 9 mai si la 3 noaptea si fac scandal .nu-i vede nimeni si inca multe altele……)

 2. Din categoria zgomotelor pe str.9 Mai ar mai fi..

  Masini care circula cu viteza mult peste cea normala.
  Hoardele de caini,care noapte de noapte ne vandalizeaza.Nu mai spun de consumatorii de alcool nocturni care si ei la randul lor stresează locatarii pasnici ai cartierului. v-am multumi daca ne-ati ajuta.

 3. Eu sunt de acord sa se ia gunoaiele noaptea. Pe strazile din centrul orasului, scoatem gunoaiele dimineata la 6 si masina de gunoi trece de abia pe la 13-14. E groaznic mai ales pe canicula asta, mirosul e de nesuportat, ca sa nu mai vorbesc de cainii vagabonzi si rromii care scormonesc in tomberoane. Dupa ce trece masina de gunoi, strada arata de parca au trecut hunii…. Eu zic ca platim cam mult aceste servicii care nici nu sunt de calitate. E opinia mea!

 4. … comparand cu strainatatea, si in Italia este la fel. Cel putin in Roma stiu. trec masini ce matura si ridica gunoaiele cam pe la ora 6 … si fac un zgomot destul de puternic, dar nu am auzit sa se planga cineva… sunt multe tari in care e aceeasi situatie. Dar noi… cine ne mai multumeste ? :)))

 5. este de laudat ideea ….preferati sa ridice cunoaiele la amiaza ?!? cand miros de nu poti sa te apropii de ele….

 6. Gunoaiele miroase peste tot, mai ales la caldura, foarte rau. Sa nu credeti ca in Occident gunoaiele miros a parfum.

Comments are closed.